Contact / Route

Bereikbaarheid:

De praktijk is dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8.30 – 9.00.   06 – 3308 6865

Als u mij in de aangegeven tijd toch niet kunt bereiken, dan kunt u elk moment een boodschap inspreken zodat ik u kan terugbellen. U kunt mij natuurlijk via Whats App of sms een berichtje sturen.

De e-mail is bedoeld voor korte vragen, het mailadres is:     info@praktijktenham.nl

Informatie over en bij klachten aangaande de praktijk kunt u terecht bij het  N.O.F. Beethovenlaan 17, 1217 CG  Hilversum. Tel: (035) 621 00 84. info@osteopathiefederatie.nl of   Ned. Osteopathie Federatie.

Adres en Route: 

Adres: Soestdijkseweg Zuid 257, 3721 AE Bilthoven. 

De Soestdijkseweg ZUID is de grote doorgaande weg in Bilthoven. De naam van het pand is Carpe Diem en ligt op 250 meter van het station.

AUTO:

Vanaf de A 28 (Amersfoort < > Utrecht) neem afslag 2. Einde afrit richting de Bilt. Bij eerste grote kruispunt rechtdoor. Deze weg (= richting  Bilthoven) blijven volgen (= ca 3 KM) tot 250 meter voor het spoor. Het pand Carpe Diem  ligt links van de weg meteen na het 4e stoplicht.

Vanaf de A 27 (Hilversum < > Utrecht) neem afslag 32. Einde afrit richting Bilthoven.
Na ca 2 km het 1e stoplicht rechts. Deze Gezichtslaan afrijden tot einde weg. Dan rechts
af. Doorrijden, als u het spoor over bent gegaan ligt het pand Carpe Diem na 250 meter
rechts van de weg. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het pand. Als het vol is
kunt u parkeren aan de overkant van de weg, tussen de weg en het fietspad iets links
van het pand. Pas op voor de uitritten.

OPENBAAR VERVOER:

De praktijk in Bilthoven is bereikbaar per TREIN en BUS. Het station is gelegen aan de spoorverbinding Amersfoort ‹› Utrecht. Vanaf beide stations is het c.a. 10 minuten met de trein. Ook de trein uit Baarn stopt in Bilthoven en vanuit Hilversum kunt overstappen op station Utrecht-Overvecht. Vanaf het station is het slechts enkele minuten lopen, nog geen 5 min. Ook de BUSSEN stoppen bij het station. Lopend vanaf het perron komt u bij de Soestdijkseweg. U moet dan RECHTS af voor het Zuid deel van de Soestdijkseweg. (Links is Soestdijkseweg Noord!) Na 250 meter, net voor de 1e stoplichten, ligt het pand Carpe Diem aan de rechter hand.